MENÚ DE LA CASA

Caps de setmana i festius

Primers plats:

Xató (embotits, truita de fesols, bacallà esqueixat i enciam amb romesco i olives).
Torrada amb salmó fumat.
Carpaccio de bou.
Canelons de rostit tradicional casolans.
Escalivada d’hortalisses.
Esqueixada de bacallà.
Amanida amb bolets confitats, vinagreta dolça i encenalls de parmesà.
Amanida catalana amb embotits artesans.
Amanida de tomàquet, formatge tendre, salmó fumat i vinagreta balsàmica.
Amanida amb vinagreta de panses i pinyons amb formatge de cabra gratinat.
Amanida amb romesco i bacallà esqueixat.
Amanida amb fruites, enciams variats i pernil d’ànec.

Segons plats:

Confit d’ànec amb panses, pinyons i altres fruits secs.
Entrecot de vedella a la brasa o al pebre verd.
Civet de senglar amb bolets
Peus de porc a la brasa amb guarniment.
Espatlla de xai al forn amb guarniment.
Carn de xai a la brasa amb guarniment.
Sípia a la planxa amb llagostins i guarniment.
Vedella a la cassola amb bolets.
Conill (1/2 peça) a la brasa amb all i oli
Bacallà amb escalivada i all i oli gratinat.

Postre, pa, vi i agua.

 

25,00€

IVA INCLÒS